أظهرت دراسة حديثة أن تناول خمس حصص يومياً من الفواكه والخضراوات يحمي من مخاطر الوفاة، والإصابة بأمراض القلب والأوعية الدموية والسرطان.
درس الباحثون العلاقة بين استهلاك الفاكهة والخضراوات وتقليل مخاطر الإصابة بأمراض القلب والأوعية الدموية، السرطان التي ينجم عنها زيادة معدلات الوفيات.
نصح الباحثون بضرورة تناول كميات كافية من الفواكة والخضراوات، التي تقلل بالتبعية من الآثار السلبية للبدانة، والخمول البدني، والتدخين، وتعزز الصحة وطول العمر.
A recent study showed that eating five servings a day of fruits and vegetables protects against the risk of death, heart disease, vascular and cancer.
The researchers studied the relationship between the consumption of fruits and vegetables and reduce the risk of heart disease and blood vessels, the cancer that result in increased mortality rates.
Advised researchers need to eat sufficient amounts of fruits and vegetables, which consequently reduces the negative effects of obesity, physical inactivity, and smoking, and promote health and longevity.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.